Ingredienser til to porsjoner:
- 250 gram tagliatelle
- 300 gram assortert sopp
- Olje til steking
- 2 store never spinat
- 2 hvitløksfedd
- 150 gram pinjekjerner
- 0,5 sitron
- 1 desiliter olivenolje
- Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Grovhakk sopp. Varm opp oljen til medium varme i en stekepanne og stek soppen gylden.
Grovhakk spinat. Ha spinat, hvitløk, pinjekjerner og saften fra sitronen i en kjøkkenmaskin eller blender og kjør til alt er finhakket. Stopp gjerne underveis og dytt massen ned fra kantene med en slikkepott.
Mens maskinen går så heller du i olivenoljen i en tynn stråle. Massen vil tykne og bli kremet. Smak til med salt og pepper.
Vend tagliatelle, sopp og spinatpesto sammen og server rykende varmt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar