mandag 29. juli 2013

Pasta med spinatpesto




Ingredienser til to porsjoner: 
  • 250 gram tagliatelle
  • 300 gram assortert sopp
  • Olje til steking
  • 2 store never spinat
  • 2 hvitløksfedd
  • 150 gram pinjekjerner
  • 0,5 sitron
  • 1 desiliter olivenolje
  • Salt og pepper






Fremgangsmåte: 
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av vannet.

Grovhakk sopp. Varm opp oljen til medium varme i en stekepanne og stek soppen gylden.
Grovhakk spinat. Ha spinat, hvitløk, pinjekjerner og saften fra sitronen i en kjøkkenmaskin eller blender og kjør til alt er finhakket. Stopp gjerne underveis og dytt massen ned fra kantene med en slikkepott.

Mens maskinen går så heller du i olivenoljen i en tynn stråle. Massen vil tykne og bli kremet. Smak til med salt og pepper.

Vend tagliatelle, sopp og spinatpesto sammen og server rykende varmt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar