Denne bloggen er min egen lille kokebok. Her samler jeg oppskrifter jeg liker, slik at jeg finner de igjen. Det gjør det enklere å skrive ukemeny og handleliste.
onsdag 3. april 2013
Chana masala
Ingredienser (2-3 pers)
1 gul løk
2 fedd hvitløk
0,5 dl rapsolje
2 ss garam masala
1 ts gurkemeie
1/4 - 1/2 ts chilipulver (smak til)
2 bokser hakka tomater
1 boks kikerter, skylt og avrent (evt 1,5 dl tørre som du bløtlegger over natta og koker møre)
litt salt (smak til)
Fremgangsmåte
Fres hakka løk og hvitløk i olje i en kjele.
Tilsett krydderet, la det frese litt. Rør! Det skal ikke bli brent.
Sleng oppi tomater og kikerter, la det koke ca 10 min. Smak til med evt mer krydder og salt.
Strø over finhakket persille eller koriander og server med ris, chapati og hummus.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar