1 middels stor squash, i terninger 4 modne tomater, i små båter 3 ss. tomatpuré 1/2 dl. vann 1 hvitløksfedd, finhakket 100 gr. tofu eller revet ost 3 ss. olje 2 ts. soyasaus basilikum etter smak oregano etter smak salt og pepper etter smak Varm oljen over middels varme, stek squashen til den blir gulbrun (5 min.). Ha i hvitløken, stek 1 minutt til. Tilsett tomatene, salt og pepper, stek 2 minutter. Hell i vann, soyasaus og tomatpuré, og etter ytterligere 5 minutter tofuen som skal blandes sammen med de andre ingrediensene. Krydre med oregano og basilikum like før servering. Gryta skal ha en fast og tjukk konsistens. |
Denne bloggen er min egen lille kokebok. Her samler jeg oppskrifter jeg liker, slik at jeg finner de igjen. Det gjør det enklere å skrive ukemeny og handleliste.
onsdag 3. april 2013
Rask sommergryte
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar