Dette trenger du:
1 kg kjøttdeig av lam
500gr røde bønner, gjerne fra boks
500gr hele tomater uten skinn (1 boks)
1 rød paprika
3 løk
5 hvitløkfedd
50 gr tomatpure
1 rød chilipepper
1ts kajennepepper
1ts kummin
1ts oregano
Tabasco
Salt
Olje til steking
Slik gjør du:
Stek kjøttet i olje på sterk varme. Ha det over i en jerngryte. Skjær løk og paprika i små biter og stek dem i en panne med hvitløken og litt olje. Bland dette med kjøttet. Tilsett alle krydderene, tomatene, tomatpureen, tabasco og salt. Kok på svak varme under lokk i minst 1 time. Smak til med salt og tabasco. Bland inn kokte, røde bønner og varm opp. Server rett fra kjelen.
Kilde: Hellstrøm
500gr røde bønner, gjerne fra boks
500gr hele tomater uten skinn (1 boks)
1 rød paprika
3 løk
5 hvitløkfedd
50 gr tomatpure
1 rød chilipepper
1ts kajennepepper
1ts kummin
1ts oregano
Tabasco
Salt
Olje til steking
Slik gjør du:
Stek kjøttet i olje på sterk varme. Ha det over i en jerngryte. Skjær løk og paprika i små biter og stek dem i en panne med hvitløken og litt olje. Bland dette med kjøttet. Tilsett alle krydderene, tomatene, tomatpureen, tabasco og salt. Kok på svak varme under lokk i minst 1 time. Smak til med salt og tabasco. Bland inn kokte, røde bønner og varm opp. Server rett fra kjelen.
Kilde: Hellstrøm
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar