lørdag 20. oktober 2012

Sosekjøtt

Ingredienser:
600 g grytekjøtt
2 løk
4 fedd hvitløk
2 gulrøtter
200 g sjampinjong
3 ss smør

1 ss tomtapure
2 ss hvetemel
1 l vann
laurbærblad
1 boks hermeetiske tomater
hvitvinseddik
salt og pepper

500 g poteter



1

Skjær kjøttet i store terninger. Grovhakk løk og hvitløk og skjær gulrot og sopp i skiver.

2

Brun kjøttet i en gryte med smør. Ta det ut og stek deretter løk, hvitløk, gulrot og sopp. Legg kjøttet tilbake i gryten og rør inn tomatpuré og hvetemel.

3

Tilsett laurbærblad, hermetiske tomater og vann (1 liter pr boks hakkede tomater). La det småkoke i minimum 1 time uten lokk. Smak til med litt eddik, salt og pepper. Server gryten med kokte poteter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar